1. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana - MLC

1. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana

V sredo, 3. februarja 2021 smo v spletnem okolju MLC Ljubljana izvedli 1. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij, ki pa so se jim pridružili tudi nekateri študenti naše fakultete.

Naslov tokratnega predavanja je bil »Zakaj je pomembno vedeti, kdaj in kako se uveljavljajo pravice iz obligacijskih razmerij?« Izbrana tema se je tokrat nanašala na pravo, natančneje na obligacijska razmerja, zato smo prisluhnili našemu predavatelju in odličnemu strokovnjaku s tega področja, doc. dr. Luigiju Varanelliju. Slušatelji so izvedeli nekaj pomembnih pravnih dejstev, prisluhnili praktičnim primerom in pojasnilu, zakaj se je potrebno zavedati, da nepoznavanje prava škoduje.

Vljudno vabljeni, da spremljate tudi naša naslednja mesečna promocijska predavanja, že naslednje bo na vrsti v začetku meseca marca, tokrat s temo s področja managementa.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis