2. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana - MLC

2. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana

V sredo, 3. marca 2021 ob 16. uri bomo v spletnem okolju MLC Ljubljana izvedli  2. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij, ki se jim bodo lahko pridružili tudi naši študenti.

Tokrat bomo prisluhnili odlični mag. Ireni Deželak, mednarodni predavateljici in poslovni coachinji in temi s področja managementa oziroma vodenja ljudi z naslovom Čustveno inteligentno vodenje. Sodobno inteligentno vodenje vključuje usklajevanje racionalnega in čustvenega uma in vljudno vabljeni, da prisluhnete in izveste kaj novega in zanimivega.

 

Prijavo oddajte na spletnem obrazcu.

 

Naj bo to tudi priložnost, da se pridružite MLC Ljubljana in se prepričate, na kakšen način potekajo predavanja in pobližje spoznate različne interdisciplinarne teme s področja managementa in prava, ki so del vsebin visokošolskega programa Management in pravo.

Vljudno vabljeni, da spremljate tudi naša naslednja mesečna promocijska predavanja, že naslednje bo na vrsti v začetku meseca aprila 2021, s področja prava.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis