Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

 • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
 • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
 • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

  3. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana

  Študentsko delo je zelo razširjena oblika med dijaki in študenti. Po vsebini gre za začasno in občasno delo. V praksi pa dijaki in študentje to delo velikokrat opravljajo kot redno zaposleni delavci. Je tako prav? Kako bi bilo pravilno? Kakšna so tveganja za študenta in na drugi strani za delodajalca?

   

  Tokrat bomo na MLC Ljubljana gostili viš. pred. mag. Nino Scortegagna Kavčnik, članico akademske skupnosti MLC Ljubljana, ki ima večletne praktične izkušnje kot pravna svetovalka, predvsem na področju civilnega, gospodarskega (statusnega) in delovnega prava.

   

  Vljudno vabljeni na 3. Promocijsko predavanje, namenjeno kandidatom za študij na MLC Ljubljana, študentom in drugim, ki jih zanima naša aprilska tema.

  Dobimo se v sredo, 7. aprila 2021 ob 16. uri preko povezave ZOOM, zato se pravočasno prijavite na spletnem obrazcu.

   

  Naj bo to tudi priložnost, da se pridružite MLC Ljubljana in se prepričate, na kakšen način potekajo predavanja in pobližje spoznate različne interdisciplinarne teme s področja managementa in prava, ki so del vsebin visokošolskega programa Management in pravo.

  Vljudno vabljeni, da spremljate tudi naša naslednja mesečna promocijska predavanja, že naslednje bo na vrsti v začetku meseca maja 2021 s temo s področja managementa.

  Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana!