3. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana - MLC

3. Promocijsko predavanje za potencialne kandidate za študij na MLC Ljubljana

Študentsko delo je zelo razširjena oblika med dijaki in študenti. Po vsebini gre za začasno in občasno delo. V praksi pa dijaki in študentje to delo velikokrat opravljajo kot redno zaposleni delavci. Je tako prav? Kako bi bilo pravilno? Kakšna so tveganja za študenta in na drugi strani za delodajalca?

 

Tokrat bomo na MLC Ljubljana gostili viš. pred. mag. Nino Scortegagna Kavčnik, članico akademske skupnosti MLC Ljubljana, ki ima večletne praktične izkušnje kot pravna svetovalka, predvsem na področju civilnega, gospodarskega (statusnega) in delovnega prava.

 

Vljudno vabljeni na 3. Promocijsko predavanje, namenjeno kandidatom za študij na MLC Ljubljana, študentom in drugim, ki jih zanima naša aprilska tema.

Dobimo se v sredo, 7. aprila 2021 ob 16. uri preko povezave ZOOM, zato se pravočasno prijavite na spletnem obrazcu.

 

Naj bo to tudi priložnost, da se pridružite MLC Ljubljana in se prepričate, na kakšen način potekajo predavanja in pobližje spoznate različne interdisciplinarne teme s področja managementa in prava, ki so del vsebin visokošolskega programa Management in pravo.

Vljudno vabljeni, da spremljate tudi naša naslednja mesečna promocijska predavanja, že naslednje bo na vrsti v začetku meseca maja 2021 s temo s področja managementa.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis