3. redna seja Letnega zbora članov Alumni kluba MLC Ljubljana - MLC

3. redna seja Letnega zbora članov Alumni kluba MLC Ljubljana

V ponedeljek, 25. oktobra 2021 je preko video konferenčne povezave potekal Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana, kjer se je dogajalo veliko in več o tem si lahko preberete v nadaljevanju.

Po uvodnem pozdravu predsednice Alumni kluba MLC Ljubljana, kolegice Marjance Scheicher, je zbrane spodbudno  nagovoril g. dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak in jim obljubil podporo in zaželel uspešno delovanje tudi v bodoče. Osrednji dogodek zbora članov so bile volitve, kjer so bili soglasno izvoljeni in potrjeni – Marjanca Scheicher kot ponovna predsednica kluba, Matej Jugovic kot podpredsednik in Nina Trdin kot tajnik Alumni kluba MLC Ljubljana. Njihov mandat traja dve leti. V naslednji točki so prisotni pregledali poročilo in podali mnenje o izvedenih dogodkih in predavanjih, ki so jih organizirali sami in drugih, to je gostujočih predavanjih, na katere so bili člani vabljeni in jih je organizirala MLC Ljubljana in bodo člani Alumni kluba MLC Ljubljana z veseljem vabljeni tudi v bodoče. V zadnji točki dnevnega reda je bila razprava namenjena sodelovanju članov kluba pri vzpostavljanju Kariernega centra naše fakultete, saj je Alumni klub MLC Ljubljana pomemben gradnik pri predstavljanju študija in dajejo zgled in motivacijo mlajšim generacijam študentov.

Novo izvoljenim in potrjenim Marjanci Scheicer, Mateju Jugovicu in Nini Trdin še enkrat čestitamo in jim želimo uspešno vodenje Alumni kluba MLC Ljubljana tudi v prihodnje!

 


5289619

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis