Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

 • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
 • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
 • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

ALUMNI KLUB

Alumni klub je namenjen združevanju in povezovanju diplomantov MLC Ljubljana ter nudi možnosti za ustvarjanje poslovnih mrež, druženju in vzdrževanju prijateljskih ter profesionalni stikov.

Na MLC Ljubljana smo diplomske listine podelili trem generacijam diplomantom. Do konca junija 2019 je tako študij uspešno zaključilo 51 diplomantov ter 3 magistranti.

 

Diplomanti MLC Ljubljana 2019

Diplomanti MLC Ljubljana 2018

Diplomanti MLC Ljubljana 2017

Namen Alumni kluba MLC Ljubljana je:

 • razvijati sodelovanje med fakulteto in našimi diplomanti,
 • ustvarjati poslovne mreže med diplomanti, našimi predavatelji ter partnerji,
 • negovati pripadnost fakulteti in promovirati dosežke članov alumni kluba ter na ta način prispevati k večji prepoznavnosti diplomantov tako doma kot v tujini,
 • prispevati k nadaljnjemu razvoju in promociji MLC Ljubljana.

Članstvo v Alumni klubu prinaša:

 • možnost povezovanja z diplomanti
 • networking,
 • sodelovanje na strokovnih in družabnih dogodkih v organizaciji MLC Ljubljana,
 • redno obveščanje o aktualnih zadevah in dogodkih,
 • ugodnejšo ceno različnih dodatnih izobraževanj, ki jih ponuja MLC Ljubljana.

Marjanca Scheicher, dipl. posl. prav.
predsednica Alumni kluba MLC Ljubljana

Kontakt: alumni@mlcljubljana.com

Spoštovani diplomanti in študentje MLC Ljubljana,

vabim Vas, da se včlanite v Alumni klub MLC Fakultete za management in pravo Ljubljana, saj bomo na tak način še dodatno utrdili naše vezi, ki so se spletle med študijem. Članstvo v Alumni klubu pa je obenem priložnost za mreženje, prenašanje osebnih in delovnih izkušenj ter pridobivanje novih znanj. Prav povezovanje slednjega, torej znanja, izkušenj in novih poznanstev, je v poslovnem svetu sodobnega časa poglavitno za napredek in nenazadnje uspeh.

Ostanite še naprej v stikih z MLC Ljubljana – prvi korak je, da izpolnite prijavnico in tako izkoristite priložnosti in ugodnosti, ki smo jih za vas pripravili v Alumni klubu.

Želim se včlaniti v Alumni klub MLC Ljubljana

Alumni klub MLC Ljubljana ima redne, častne in podporne člane.

Redni član Alumni kluba MLC Ljubljana lahko postanejo diplomanti vseh programov MLC Ljubljana. Častni član Alumni kluba MLC Ljubljana lahko postane tisti član Alumni kluba MLC Ljubljana, ki ima posebne zasluge pri delovanju in razvoju MLC Ljubljana. Podporni člani so lahko fizične ali pravne osebe, ki Alumni klub MLC Ljubljana materialno, moralno ali kako drugače podpirajo in z Alumni klubom MLC Ljubljana sodelujejo.

 

 

 

 

DOGODKI ALUMNI KLUBA MLC LJUBLJANA

Vljudno vas vabim na Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana, ki bo v sredo, 9. oktobra 2019 ob 17. uri na MLC Ljubljana.

Dnevni red:

1.    Otvoritev in pozdrav

2.    Izvolitev podpredsednika in tajnika Alumni kluba MLC Ljubljana

3.    Plan dela za obdobje oktober 2019  – oktober 2020

4.    Razprava in sprejem plana

5.    Razno

Zaradi organizacije zbora Vas prosim, da potrdite svojo prisotnost do torka, 8. oktobra 2019 na e-naslov alumni@mlcljubljana.com.

Veselim se srečanja z Vami!

Marjanca Scheicher,

predsednica Alumni kluba MLC Ljubljana

V skladu z 11. členom Pravilnika o delovanju Alumni kluba MLC Ljubljana, “predsednika Alumni kluba MLC Ljubljana na predlog Letnega zbora članov imenuje dekan MLC Ljubljana”.

Dekan red. prof. dr. Srečko Devjak je dne 14. junija 2019 na predlog Letnega zbora članov imenoval Marjanco Scheicher kot predsednico Alumni kluba MLC Ljubljana.

 

Senat MLC Ljubljana na seji, dne 25.4.2018 sprejel Pravilnik o delovanju Alumni kluba MLC Ljubljana. S sprejetjem pravilnika štejemo, da je bil ustanovljen Alumni klub MLC Ljubljana, v katerega so se začeli vključevati diplomanti.