3. Tradicionalni strojniški piknik – tam bomo letos kot partnerji dogodka tudi mi! - MLC

3. Tradicionalni strojniški piknik – tam bomo letos kot partnerji dogodka tudi mi!

Letos bo na 3. Tradicionalnem strojniškem pikniku sodelovala tudi MLC Ljubljana – s promocijsko stojnico magistrskega programa Management in poslovno pravo bomo v dobri inženirski družbi.

Datum: sreda, 5. oktober 2022 od 15. ure dalje

Lokacija: Pivovarniška ulica 6, 1000 Ljubljana – Študentski Kampus

Zdaj že tradicionalni Strojniški piknik je največji inženirski karierno-zabavni dogodek v Sloveniji, na katerem ne manjka prav ničesar! Predstavitve podjetij, celodnevni program in predvsem nepozabno doživetje.

Spoznajte slovensko industrijo. Ustvarite si nove povezave.

Več informacij na https://strojnik.si/strojniski-piknik/.


Strojnik Piknik 2022

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis