Akademija SAP na MLC Ljubljana ponovno v septembru - MLC

Akademija SAP na MLC Ljubljana ponovno v septembru

V zadnjih 6 mesecih je bilo na največjem spletnem zaposlitvenem portalu objavljenih 136 oglasov, ki so kot pogoj za prijavo na delovno mesto zahtevali tudi poznavanje sistema SAP.

Zato vljudno vabljeni na Akademijo SAP, kjer vam ponujamo možnost, da pridobite MLC certifikat SAP ERP, s katerim si zagotovo povečate svoje zaposlitvene možnosti.

Nekatere zgodbe udeležencev iz preteklih izobraževanj že govorijo o uspehu, ki jim ga je prinesel zasluženi certifikat.

Prijave že sprejemamo, ne zamudite pa tudi brezplačnih poletnih seminarjev SAP SE PREDSTAVI, kjer izveste veliko novega in zanimivega!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis