Akademija SAP ponovno v februarju 2020 - MLC

Akademija SAP ponovno v februarju 2020

Zaradi velikega zanimanja, vljudno naprošamo, da se na naslednjo Akademijo SAP na MLC Ljubljana, ki se začne 4. februarja 2020 ob 17.uri prijavite čimprej, saj je število mest omejeno na 16.

Vljudno vabljeni na Akademijo SAP tudi vi, da spoznate študijsko okolje SAP GBI in  pridobite vpogled, ki vam pomaga lažje razumeti posamezne poslovne procese kot sestavine celotnega poslovanja podjetja. Ob tem ne pozabite, da pridobljeno znanje omogoča optimalno vključevanje v delovne procese podjetij, ki programsko orodje SAP imajo. S certifikatom SAP ste na trgu delu preprosto vredni več!

Več informacij in prijava.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis