Akademija SAP ponovno v septembru 2021 - MLC

Akademija SAP ponovno v septembru 2021

Začnemo že 31. avgusta 2021 in vljudno vabljeni, da se nam pridružite na septembrski ponovitvi uspešne Akademije SAP, ki bo potekala kombinirano, torej v izvedbi V ŽIVO in ONLINE.

Uspešna predstavitev praktičnega dela se po končanem izobraževanju izvede kot zaključno ocenjevanje in vsi tisti, ki dosežete nadpovprečno oceno, pridobite certifikat SAP University Alliance, katerega članica je tudi MLC Ljubljana, izdan v sodelovanju s SAP Slovenija. Ta certifikat je lahko vaša pomembna konkurenčna prednost pri zaposlitvi v uspešnih slovenskih podjetjih, ki uporabljajo SAP.

Pohitite in se prijavite do 10. avgusta 2021, saj tako ujamete tudi nižjo ceno in si pravočasno zagotovite mesto v skupini.

 

Vljudno vabljeni na Akademijo SAP na MLC Ljubljana!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis