Akademija SAP prestavljena na september 2020 - MLC

Akademija SAP prestavljena na september 2020

Čeprav predavanja, izpiti in ostalo na MLC Ljubljana tečejo nemoteno (torej kljub situaciji s koronavirusom), smo se na MLC Ljubljana odločili, da zaradi zagotavljanja kvalitete in upoštevanja posebnosti pri izvajanju izobraževanja, Akademije SAP ne moremo izvesti na daljavo.

Majski termin (z začetkom 5. maja 2020)  bomo prestavili na september 2020 in vas pravočasno obvestili o začetku izobraževanja Akademije SAP.

Vsem prijavljenim se iskreno opravičujemo in vljudno naprošamo za razumevanje!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis