Aprilsko Promocijsko predavanje na MLC Ljubljana že tretje po vrsti - MLC

Aprilsko Promocijsko predavanje na MLC Ljubljana že tretje po vrsti

V sredo, 7. aprila 2021 smo ob 17. uri na 3. Promocijskem predavanju na MLC Ljubljana skupaj z članico akademske skupnosti naše fakultete, mag. Nino Scortegagna Kavčnik govorili o študentskem delu kot najbolj razširjeni obliki dela med dijaki in študenti. S slušatelji smo se spraševali, če je prav, da ga nekateri oziroma večina pravzaprav opravljajo kot redno zaposleni delavci in kakšna so tveganja za študenta in na drugi strani za delodajalca. Spoznali smo tudi zakonsko določene elemente delovnega razmerja in med slušatelji odprli zanimivo debato o njihovih delovnih izkušnjah.

Hvala vsem, ki ste bili v aprilu z nami, vse ostale pa vabimo, da se nam pridružijo na MLC Ljubljana naslednji mesec in se prepričajo, na kakšen način potekajo predavanja in pobližje spoznajo različne interdisciplinarne teme s področja managementa in prava, ki so del vsebin visokošolskega programa Management in pravo.

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis