Avgustovski info dan za visokošolski program Management in pravo - MLC

Avgustovski info dan za visokošolski program Management in pravo

Še je čas za vpis na MLC Ljubljana – na voljo še nekaj prostih mest!

 

V visokošolskem programu Management in pravo imamo na voljo še nekaj prostih mest za novo študijsko leto in zato vas vabimo, da se nam pridružite na informativnem dnevu v sredo, 17. avgusta 2022 ob 16. uri in pridobite potrebne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana.

Vašo udeležbo preprosto potrdite  s prijavo preko spodnjega obrazca ALI s sporočilom na INFO@MLCLJUBLJANA.COM.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete diplomirani(a) poslovni(a) pravnik(ca) in pridobite znanja in veščine, s katerimi boste uspešni vodje v digitalni prihodnosti!

 

  * Označena polja so obvezna.

   


  Mlc Fakulteta Informativni Dan Avgust 2022

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis