Bisnode4Excellence 2019 - MLC

Bisnode4Excellence 2019

V sredo, 18. septembra 2019 se bo MLC Ljubljana s svojimi študenti udeležila največjega poslovnega dogodka podjetja Bisnode d.o.o., s katerim sodelujemo na podlagi podpisanega Sporazuma o partnerstvu za znanje, saj naši študenti lahko uporabljajo in raziskujejo BISNODE GVIN rešitve za različne študijske in raziskovalne namene. Dogodek Bisnode4Excellence 2019 je namreč namenjen Bisnode poslovnim partnerjem in Bisnode naročnikom ter Bisnode certificirancem bonitetne odličnosti A, AA, AAA, Zlati AAA in Platinasti AAA. Kot partnerji dogodka bomo v okviru Bisnode4Excellence skupaj z njimi praznovali odličnost in prisluhnili sodelujočim gostom predvsem o tem, kako doseči in obdržati odličnost v poslovanju, kako in kje poiskati nove poslovne priložnosti in kako nam lahko pri tem pomaga tehnologija umetne inteligence in inovativna raba podatkov.

Na Brdu pri Kranju se bodo s svojimi izdelki predstavili tudi nekateri naši študentje, ki so se maja 2019 v Atenah udeležili »6th Annual International Conference on Business, Law & Economics in collaboration with the MLC Management & Law College of Ljubljana”. Kolegici Nina Trdin in Džana Kedić bosta s predstavitvenim plakatom zastopali svoje delo z naslovom “Bisnode business analytics for the development of management” in prikazali pozitivno korelacijo med rastjjo BDP na prebivalca v regiji in številom uporabnikov BISNODE podatkovnih baz. V drugem primeru pa bo predstavljena cluster analiza regij, po kriterijih strukture bonitetnih ocen uporabnikov BISNODE regije, sicer delo kolegice Ane Marie Bubalo z naslovom “Risk management with Bisnode credit rating”.

Skupaj z nami vljudno vabljeni med odlične tudi ostali študentje MLC Ljubljana –  oglejte si podrobnejši program DOGODKA, kjer imate tudi možnost prijave!

Pridružite se 18. Septembra 2019 MLC Ljubljana na dogodku Bisnode4Excellence 2019na Brdu pri Kranju!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis