Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

Bisnode4Excellence 2019

V sredo, 18. septembra 2019 se bo MLC Ljubljana s svojimi študenti udeležila največjega poslovnega dogodka podjetja Bisnode d.o.o., s katerim sodelujemo na podlagi podpisanega Sporazuma o partnerstvu za znanje, saj naši študenti lahko uporabljajo in raziskujejo BISNODE GVIN rešitve za različne študijske in raziskovalne namene. Dogodek Bisnode4Excellence 2019 je namreč namenjen Bisnode poslovnim partnerjem in Bisnode naročnikom ter Bisnode certificirancem bonitetne odličnosti A, AA, AAA, Zlati AAA in Platinasti AAA. Kot partnerji dogodka bomo v okviru Bisnode4Excellence skupaj z njimi praznovali odličnost in prisluhnili sodelujočim gostom predvsem o tem, kako doseči in obdržati odličnost v poslovanju, kako in kje poiskati nove poslovne priložnosti in kako nam lahko pri tem pomaga tehnologija umetne inteligence in inovativna raba podatkov.

Na Brdu pri Kranju se bodo s svojimi izdelki predstavili tudi nekateri naši študentje, ki so se maja 2019 v Atenah udeležili »6th Annual International Conference on Business, Law & Economics in collaboration with the MLC Management & Law College of Ljubljana”. Kolegici Nina Trdin in Džana Kedić bosta s predstavitvenim plakatom zastopali svoje delo z naslovom “Bisnode business analytics for the development of management” in prikazali pozitivno korelacijo med rastjjo BDP na prebivalca v regiji in številom uporabnikov BISNODE podatkovnih baz. V drugem primeru pa bo predstavljena cluster analiza regij, po kriterijih strukture bonitetnih ocen uporabnikov BISNODE regije, sicer delo kolegice Ane Marie Bubalo z naslovom “Risk management with Bisnode credit rating”.

Skupaj z nami vljudno vabljeni med odlične tudi ostali študentje MLC Ljubljana –  oglejte si podrobnejši program DOGODKA, kjer imate tudi možnost prijave!

Pridružite se 18. Septembra 2019 MLC Ljubljana na dogodku Bisnode4Excellence 2019na Brdu pri Kranju!