MLC Ljubljana tudi letos na mednarodni konferenci v Atenah - MLC

MLC Ljubljana tudi letos na mednarodni konferenci v Atenah

Zanimiv prispevek naše predavateljice, doc. dr. Danijele Brečko in sodelovanje študentov MLC Ljubljana na mednarodni konferenci v Atenah

 

Inštitut Atiner (Athens Institute for Education and Research) je v sodelovanju z MLC Ljubljana organiziral še 6. mednarodno konferenco “Business, Law & Economics”, ki je letos potekala od 6. do 9. maja v Atenah.

6. maja so na konferenci sodelovali tudi naša predavateljica, doc. dr. Danijela Brečko s svojim prispevkom »Phenomena of Organizational Energy – Fuel for Pick Performance«, nekateri naši študenti pa so predstavili plakate, ki so jih izdelali na temo izbranega poslovnega oziroma pravnega področja, in sicer:

  • Marjanca Scheicher: The Optimisation of the Process of Mortgage Credit,
  • Ane Marie Bubalo: Risk Management with Bisnode Credit Rating,
  • Nina Trdin and Džana Kedić: Bisnode Business Analytics for the Development of Management.

S svojimi prispevki so na konferenci sodelovali tudi ostali zanimivi goste z univerz Kitajske, Izraela, Turčije, Danske, Madžarske, Kanade, Severne Afrike in drugi.

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje na konferenci, ostale študente pa vabimo, da že sedaj razmislijo o zanimivi tematski vsebini za udeležbo na konferenci v naslednjem letu.

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis