Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

  • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
  • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
  • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

*obvezna polja

MLC Ljubljana tudi letos na mednarodni konferenci v Atenah

Zanimiv prispevek naše predavateljice, doc. dr. Danijele Brečko in sodelovanje študentov MLC Ljubljana na mednarodni konferenci v Atenah

 

Inštitut Atiner (Athens Institute for Education and Research) je v sodelovanju z MLC Ljubljana organiziral še 6. mednarodno konferenco “Business, Law & Economics”, ki je letos potekala od 6. do 9. maja v Atenah.

6. maja so na konferenci sodelovali tudi naša predavateljica, doc. dr. Danijela Brečko s svojim prispevkom »Phenomena of Organizational Energy – Fuel for Pick Performance«, nekateri naši študenti pa so predstavili plakate, ki so jih izdelali na temo izbranega poslovnega oziroma pravnega področja, in sicer:

  • Marjanca Scheicher: The Optimisation of the Process of Mortgage Credit,
  • Ane Marie Bubalo: Risk Management with Bisnode Credit Rating,
  • Nina Trdin and Džana Kedić: Bisnode Business Analytics for the Development of Management.

S svojimi prispevki so na konferenci sodelovali tudi ostali zanimivi goste z univerz Kitajske, Izraela, Turčije, Danske, Madžarske, Kanade, Severne Afrike in drugi.

Vsem sodelujočim se zahvaljujemo za sodelovanje na konferenci, ostale študente pa vabimo, da že sedaj razmislijo o zanimivi tematski vsebini za udeležbo na konferenci v naslednjem letu.