Bon za vpis do konca maja - MLC

Bon za vpis do konca maja

Za vpis do konca maja 2022 prejmete darilni bon v vrednosti 300 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine.

 

Za informacije v zvezi s študijem in vpisom na MLC Ljubljana nas pokličite na 051 664 405 ali nam pišite na info@mlcljubljana.com. Z veseljem vam bomo predstavili potrebno in odgovorili na vaša vprašanja.

Izberite interdisciplinarni študij managementa in poslovnega prava na MLC Ljubljana, ki prinaša veliko praktičnega znanja ter nekatere druge dodane vrednosti različnih veščin ter zgradite temelje za uspešno poslovno pot.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na MLC Ljubljana in postanete diplomirani poslovni pravnik!


Dscf2607

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis