Brezplačen seminar: Facebook in Instagram plačljive kampanje - MLC

Brezplačen seminar: Facebook in Instagram plačljive kampanje

Na fakulteti za management in pravo MLC Ljubljana bo v februarju ponovno potekal brezplačen seminar, kjer bodo lahko slušatelji v 3 šolskih urah spoznali osnove plačljivih kampanj na dveh najbolj uporabljenih medijih Facebook in Instagram. 

Prva skupina se bo lahko seminarja udeležila v sredo, 6. 2. 2019 ob 17.00 uri. 

Druga skupina pa se bo lahko udeležila istoimenskega seminarja v sredo, 20. 2. 2019 ob 17.00 uri, na sedežu MLC Ljubljana, Tržaška 207, 1000 Ljubljana.

Za opis programa ter prijavo na seminar kliknite TUKAJ.

 

Pohitite s prijavami, število mest je omejeno!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis