Brezplačna ekskurzija na Jesenski sejem v Celovec - MLC

Brezplačna ekskurzija na Jesenski sejem v Celovec

MLC Ljubljana vas vabi, da se pridružite našim študentom na obisku Jesenskega sejma v Celovcu.

Jesenski sejem bo potekal od 12. – 16.9.2018, razstavljavci pa bodo s področij gradnje in energije, bivanja, Alpe Adria, kulinarike, mode ter domačih živali.

Dogodek bo priložnost za pridobitev koristnih informacij o študiju na naši fakulteti tudi s strani študentov, hkrati pa priložnost za medsebojno povezovanje in ustvarjanje (poslovnih) kontaktov.

Vsi zainteresirani lepo vabljeni, da se nam pridružite v soboto, 15. septembra. Odhod avtobusa bo ob 7.00 uri izpred fakultete na Tržaški 207 v Ljubljani.

Udeležba na dogodku je brezplačna! Prijava preko obrazca spodaj je možna do ponedeljka, 10. septembra oz. do zasedbe mest.

Error: Contact form not found.

Pohitite s prijavami, število mest je omejeno!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis