Čestitamo za uspešen kolesarski podvig v Dolomitih - MLC

Čestitamo za uspešen kolesarski podvig v Dolomitih

Iskreno in ponosno čestitamo predavatelju MLC Ljubljana, izr. prof. dr. Aleksiju Mužini, ki se je več kot z odličnim rezultatom vrnil iz julijske kolesarske preizkušnje v italijanskih Dolomitih. 138 kilometrov dolgo pot po čudovitih prelazih je prevozil v 7 urah in 31 minutah in pri tem dosegel povprečno hitrost 18,3 km/h. Hvala, ker ste pomagali navijati tudi vi in že sedaj se veselimo njegovih novih in zanimivih podvigov tudi v bodoče.

 

Izr. prof. dr. Aleksij Mužina, še enkrat iskrene čestitke in uspešno še naprej!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis