Človek se oblikuje v delu, odnosih in komunikaciji - intervju doc. dr. Danijela Brečko - MLC

Človek se oblikuje v delu, odnosih in komunikaciji – intervju doc. dr. Danijela Brečko

Doc. dr. Danijela Brečko je bila v ponedeljek, 4. maja 2020, gostja oddaje “Med štirimi stenami” na radiu Prvi. V intervjuju so se posvetili vprašanjem, kot so kakšni bodo odzivi zaposlenih, ki se bodo po daljšem obdobju vrnili v službo.

Vabljeni k poslušanju na: https://radioprvi.rtvslo.si/2020/04/med-stirimi-stenami-237/

Ko se bodo zaposleni po daljšem obdobju vrnili na svoja delovna mesta, bodo njihovi odzivi zelo različni. Tisti, ki so delali na daljavo in so se privadili na nov način dela, bodo želeli tudi v prihodnje delati doma in manj v službenem okolju. Drugi pa bodo povratka v službo veseli, ker bodo vnovič lahko vzpostavili pristnejše odnose in komunikacijo.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis