Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

 • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
 • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
 • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

  Digitalizacija športne uspešnosti in vodenja ekipe

  Vodstvo ekipe je ključno, ko pride do načrtovanja treningov, vodenja posameznikov, nadziranja pripravljenosti na tekmovanje vadečih in doseganja dobrih rezultatov z ustreznim treningom. SAP predstavlja SAP sports one, kjer lahko pridobiš vpogled v svoje vadeče in analiziraš sprotne procese treniranja.

  Načrtovanje treningov in analiziranje vadečih je pomembno pri doseganju dobrih rezultatov. Sam trening je potrebno prilagajati zmožnostim posameznikov in ga smiselno nadgrajevati. Potrebno je postopoma višati intenziteto treningov in tako doseči popolno pripravljenost na dan tekmovanja. S SAP sports one, lahko analiziramo in spremljamo razvoj ter napredek igralcev, združimo informacije o vadečih v informativne profile, omogočimo vadečim da med seboj sodelujejo z varnimi komunikacijami v mobilni ekipi.

  Ena največjih prednosti je po mojem mnenju ta, da si lahko izoblikujemo informativne profile vadečih, ter tako spremljamo njihove morebitne poškodbe, rehabilitacije in napredek. V primeru, da pride do menjave vodstva/trenerja, bo lahko novo vodstvo preko informativnih profilov podrobneje spoznalo vadeče oz. celotno ekipo. Na ta način bo lažje načrtovalo celotno sezono in precenilo zmogljivosti.

  Vir: Platforma SAP Sports One

  SAP sports omogoča pripravo na naslednje tekmovanje, tako da analiziramo odločilne trenutke na prejšnjih tekmovanjih. Optimiziramo lahko tudi dejavnosti za pripravo tekmovalcev na naslednjega nasprotnika (npr. v nogometu). Lahko pridobimo tudi vpogled v mobilne nasprotnike in s tem še dodatno pripravimo trenerja ter ekipo na naslednjo tekmo.

  Med drugimi SAP sports omogoča tudi beleženje zdravja posameznika, športne pripravljenosti in napredka, vzpostavimo lahko tudi kazalce uspešnosti in opredelimo cilje, ki ustrezajo naši ekipi in s katerimi bomo lahko dosegali visoke rezultate. Skozi sezono nato spremljamo, če zastavljene cilje dosegamo.

  Eni izmed večjih športnih klubov, ki se že poslužujejo SAP sports one so FC Bayern Basketball, TSG 1899 Hoffenheim in Slovak Football Association. Kako SAP Sports One uporablja klub FB Bayern Basketball si lahko ogledate na povezavi.

  Za zaključek lahko dodam še mojo izkušnjo s programom SAP. Akademije SAP sem se udeležila preko študija na MLC Ljubljana. Sama sem bila nad enostavnostjo in praktičnostjo programa navdušena. Program nudi vrsto organizacijskih procesov, ki potekajo v vsaki večji organizaciji. Z Akademijo SAP sem bila izredno zadovoljna, saj sem prejela nova znanja in nov vpogled v celotni sistem poslovanja večjih podjetij. Osvojila sem nove praktične veščine, saj akademija SAP temelji na praktičnih primerih. Več o Akademiji SAP na MLC fakulteti za management in pravo v Ljubljani si lahko preberete na povezavi.

   

  VIRI:
  • https://www.sap.com/products/sports-one.html
  • https://www.sap.com/products/sports-one.html?source=social-atw-mailto
  • https://www.sap.com/dam/application/shared/photos/products-s-st/sap-sports-one-device-percmpinjdt.png/_jcr_content/renditions/original.adapt.-1_560.false.false.false.false.png/1557761018648.png

   

  KAJ PA VI MENITE?
  • Ali po vašem mnenju platforma SAP Sports One predstavlja nov in bolj taktičen/premišljen način doseganja športne uspešnosti?
  • Bi se vi poslužili tovrstne platforme v primeru, da bi vodili športni klub kot je FC Bayern Basketball?
  • Kakšno prednost bi po vašem mnenju izpostavili vi?
  • Imate kakšno novo idejo s katero bi lahko platformo SAP Sports One še dopolnili?

  Dodaj odgovor

  Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja