Diplomatke in diplomanti – vljudno vabljeni k nadaljevanju študija na MLC Ljubljana - MLC

Diplomatke in diplomanti – vljudno vabljeni k nadaljevanju študija na MLC Ljubljana

Magistrski program Management in poslovno pravo vsako leto posodabljamo z vsebinami, ki ustvarjajo študij na fakulteti zanimivejši, predvsem pa uporabnejši. Prav tako uvajamo določene oblike študija na daljavo kot podpore študijskega procesa, da bo študij bolj dostopen in »prijazen« oddaljenim in zaposlenim študentom.

Na on-line info dnevu, ki smo ga pripravili le za vas in na katerega vas vabimo v torek, 26. maja 2020 ob 16. uri, bo z vami g. dekan, red. prof. dr. Srečko Devjak osebno, ki se veseli ponovnega srečanja z vami.

Za sodelovanje na srečanju le potrdite svojo udeležbo na že znani e-naslov info@mlcljubljana.com.

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na on-line info dnevu, ki smo ga namenili le vam, diplomantkam in diplomantom MLC Ljubljana – izvedeli boste vse potrebno, da bo vaša odločitev za nadaljevanje študija pri nas lažja.


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis