Dobrodelna MLC Ljubljana v decembru 2022 - MLC

Dobrodelna MLC Ljubljana v decembru 2022

V decembrskem prazničnem času je ponovno – kot vsako leto – stekla dobrodelna akcija v organizaciji tokrat novega  Študentskega sveta MLC Ljubljana in ponovno smo s študenti in predavatelji dokazali, da znamo stopiti skupaj in narediti nekaj dobrega ter pričarati vsaj nekaj veselja tistim, ki ga potrebujejo. Tokratna božična dobrodelna akcija je trajala do 22. decembra 2022, zbrana denarna sredstva pa je Študentski svet MLC Ljubljana po končanem Prednovoletnem druženju, osebno izročil ekipi Radia 1 v okviru njihove tradicionalne akcije, to je znanega dobrodelnega 28 – urnega maratona. Skupaj smo zbrali zelo veliko in sicer natančno 1.200 €.

Dobrodelna Akcija 2021 Web

Vsem, ki ste z dobrodelnostjo ponovno dokazali, da skupaj zmoremo več in da na MLC Ljubljana radi pomagamo, se iskreno zahvaljujemo za prispevke, posebna zahvala pa kolegu Saši Ristiću ter kolegicama Lini Saje in Nini Helbel – torej predstavnikom Študentskega sveta MLC Ljubljana, za idejo in uspešno izvedbo tokratne dobrodelne akcije.

Hvala in ob tem tudi spodbuda za podobne akcije tudi v bodoče!

Fotka3

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis