Dodana vrednost študija na magistrskem programu Management in poslovno pravo - MLC

Dodana vrednost študija na magistrskem programu Management in poslovno pravo

V okviru študija si lahko izberete izobraževanje na najnovejši različici sistema SAP S/4HANA  in pridobite certifikat SAP University Alliances, ki zagotavlja večjo konkurenčnost na trgu dela in širi zaposljivost magistrantov MLC Ljubljana.

 

Po ocenah podjetij, ki uporabljajo SAP, je ta hip na voljo približno 150 delovnih mest za mlade in ambiciozne s poznavanjem SAP programskega okolja.

Ne izgubljajte časa in nadgradite svoje znanje v študijskem procesu MLC Ljubljana, ki ustvarja kreativno okolje za dobro zaposljive ljudi z znanjem in izobrazbo na področju managementa in poslovnega prava ter aktualnih digitalnih vsebin kot je zagotovo programsko orodje SAP.

Za več informacij v zvezi s certifikatom SAP in študijem na MLC Ljubljana pišite na info@mlcljubljana.com ali nas pokličite na 051 664 405, kjer smo vam z veseljem  na voljo!


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis