Dodatno Izobraževanje - MLC

Dodatno izobraževanje

Program dodatnih izobraževanj se oblikuje glede na novosti na pravnem področju ali področjih izvajanja managementa ali poslovnih funkcij v poslovnem okolju. Program izobraževanj izvajamo s samostojnimi ali vsebinsko zaokroženimi skupinami predmetov študijskih programov. Prav tako se lahko razvijajo samostojni seminarji, ki niso elementi ali deli študijskih programov pa so nujni za delo naših diplomantov ali njim podobnih strokovnih profilov. Večina izobraževanj je certificiranih, kar pomeni, da ima predmet kreditno vrednotenje, izvaja ga visokošolski učitelj ali sodelavec in se certifikat izda na osnovi uspešno opravljenega preizkusa znanja.

Prednosti dodatnega izobraževanja

Veščine za profesionalni in osebni razvoj

Lažje do boljše zaposlitve

Kreditno ovrednoteno

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis