Dvodnevni poletni seminar: Plačljivo oglaševanje na socialnih medijih - MLC

Dvodnevni poletni seminar: Plačljivo oglaševanje na socialnih medijih

Kaj je digitalni marketing in kaj spletni marketing?
Kako z »inbound strategijo« do boljšega koherentnega spletnega oglaševanja?
Kaj je t.i. »social media content marketing« in čemu služi?
Kaj je PPC, SM, SMM?
Zakaj oglaševati na Facebook-u in Istagram-u?

 

Če iščete odgovore na vsa ta vprašanja, je to poletje pravi čas, da jih odkrijete in se nam pridružite na poletnem seminarju, 23. in 24. julija 2019 ob 17.00 uri na MLC Fakulteti za management in pravo Ljubljana na Tržaški 207 v Ljubljani.

Z obiskom seminarja boste spoznali, da je poznavanje spletnega oglaševanje danes najpomembnejše za predstavitev produkta ali storitve, ki ga ponujate. Veliko lahko za promocijo svoje ponudbe storite že sami – naučite se spletnega oglaševanja in postanite sam svoj strokovnjak na tem področju!

Poglejte si program seminarja in izpolnite prijavnico!

Pridružite se nam na MLC Ljubljana in postanite samostojni »online marketingar« že to poletje   naučite se prepoznavati dodano vrednost spletnega marketinga, zato ne odlašajte!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis