Ekskurzija v podjetje Primo Aroma - MLC

Ekskurzija v podjetje Primo Aroma

V petek, 7.6.2019 vljudno vabljeni, da se nam pridružite na študijski ekskurziji v podjetje PRIMO AROMA v Trstu.

Primo Aroma, podjetje za praženje kave, je nastalo iz podjetniške ideje dveh poznavalcev in navdušencev za kavo Corrada Bassanese in Fabrizia Pojojaza. Z dolgoletnimi izkušnjami sta uspela iz različnih vrst kav, ki jih kupujeta po vsem svetu, ustvariti mešanico kave za tradicionalni italijanski ekspreso. Tako sta ustvarila več blagovnih znamk, saj želita trgu ponuditi kavo , ki je polnega okusa IN brez dodatkov.

Udeležba na ekskurziji je brezplačna, odhod avtobusa bo ob 13.00 uri iz parkirišča pri fakulteti na Tržaški 207 v Ljubljani.

Prijave zbiramo do 3.6.2019 preko PRIJAVNEGA OBRAZCA.

Veselimo se druženja z vami!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis