Februarski informativni dnevi za Magistrski program - MLC

Februarski informativni dnevi za Magistrski program

Predstavili vam bomo MAGISTRSKI PROGRAM Management in poslovno pravo ter pojasnili vse o poteku študija in predavanj, izkušnjah naših študentov in predavateljev, partnerskem in poslovnem okolju naše fakultete, zaposljivosti diplomantov in drugih prednostih izobraževanja na MLC Ljubljana.

 

Pričakujemo vas v :
  • petek, 11. februarja 2022 ob 12. in 17. uri ter
  • soboto, 12. februarja 2022 ob 11. uri.

 

Vsi, ki nas boste ONLINE obiskali v času  februarskih glavnih informativnih dni in izkazali zanimanje za študij na MLC Ljubljana,  prejmete darilni bon v vrednosti 400 €, ki ga lahko uveljavite pri znižanem plačilu šolnine ob vpisu do 31. marca 2022 (s tem si zagotovite mesto v skupini za študijsko leto 2022/2023), saj je število mest omejeno!


17.01.2022 Mlc Dizajn Februarski Glavni Info Dan Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis