Gostujoče predavanje: "Razvoj organizacijske energije v podjetju." - MLC

Gostujoče predavanje: “Razvoj organizacijske energije v podjetju.”

Vabljeni na gostujoče predavanje z naslovom »Razvoj organizacijske energije v podjetju«, ki ga bo v ponedeljek, 12.12.2022 ob 17.00 uri na MLC Ljubljana izvedla doc. dr. Danijela Brečko.

Na predavanju boste izvedeli, zakaj nekaterim podjetjem uspeva, da so izjemno inovativna, da se hitro razvijajo in so kos celo najkorenitejšim spremembam, druga pa ostajajo bolj statična ali okorna in se pri uvajanju inovacijske kulture ter procesih sprememb spopadajo z neznanskimi težavami.

Raziskave kažejo, da predvsem zaradi razlik ravni organizacijske energije v podjetjih.

Na predavanju bo predstavila fenomen organizacijske energije in kako gospodariti z njo za trajnostno rast organizacije. Razkrila pa vam bo tudi povsem sveže rezultate raziskave merjenja organizacijske energije v Sloveniji za leto 2022.

 

O predavateljici:

Dr. Danijela Brečko je od leta 2015 izvršna direktorica pri Sofosu, Inštitutu za upravljanje znanja in razvoj talentov ter docentka za področje management na MLC Ljubljana. Ima več kot 25 let izkušenj s predavanji in treningi in več kot 15 let izkušenj z moderiranjem skupinskih procesov komunikacije. Usposablja na področju vodenja, kadrovskega managementa, managementa dogodkov, izobraževalnega managementa in osebnega razvoja, pedagoško andragoškega usposabljanja. Svoje predavateljsko in trenersko delo povezuje z lastnimi raziskavami in je registrirana za opravljanje raziskovalne dejavnosti. Je avtorica 7 strokovnih knjig (Kako se odrasli spreminjamo, Načrtovanje kariere kot dialog med organizacijo in posameznikom, Razvijanje osebnega socialnega kapitala, 40 sodobnih učnih metod…), avtorica učbenika Izobraževanje in management in avtorica preko 250 strokovnih člankov. Aktivno je so-ustvarjala Standarde kadrovske stroke v sklopu svojega delovanja v Slovenski kadrovski zvezi. Od leta 2016 vodi nacionalni projekt Organizacijska energija, kjer koordinira 16 (razvojnih) partnerjev.

 

PRIJAVE zbiramo preko PRIJAVNEGA OBRAZCA.

Pohitite, število mest je omejeno!

Gostujoče Predavanja Db Mlc Spletna Stran November 2022 Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis