Imeli smo zanimivo gostujoče predavanje na temo »Teamwork, Communication and Conflict Management« - MLC

Imeli smo zanimivo gostujoče predavanje na temo »Teamwork, Communication and Conflict Management«

V sredo, 13.4.2023 smo na MLC Ljubljana gostili gostujočo predavateljico Ass. Prof. Nisa Akin, ki prihaja iz partnerske institucije Izmir Katip Çelebi University iz Turčije.

Obisk je bil izveden v okviru programa Erasmus+, ki omogoča tako študentom kot predavateljem in drugemu osebju, da se udeležujejo študijski obiskov v partnerskih institucijah.

Predavanje z naslovom »Teamwork, Communication and Conflict Management« je potekal zelo interaktivno, saj so študenti v predavalnici aktivno sodelovali pri opravljanju nalog v skupini, ki so jih kasneje tudi predstavili. Prav tako pa so lahko sodelovali študenti, ki so spremljali predavanje on-line, saj je v ta namen pripravila posebno igrico, ki so jo reševali preko aplikacije na mobilnem telefonu.

Veseli smo, da smo imeli možnost spoznati nove metode učenja in poučevanja, ki jih je predstavila kolegica iz Turčije.

Nisa 10

Nisa 4

Img 9141


Nisa 2

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis