Info dnevi za visokošolski program Management in pravo v septembru - MLC

Info dnevi za visokošolski program Management in pravo v septembru

Ne odlašajte z vpisom do zadnje minute in obiščite MLC Fakulteto za management in pravo Ljubljana na info dnevih v septembru.

Pričakujemo vas v :

 • sredo, 7. septembra 2022 ob 16.uri in
 • torek, 20. septembra 2022 ob 16. uri.

 

Predstavili vam bomo visokošolski študijski program Management in pravo ter pojasnili o poteku študija in predavanj, izkušnjah naših študentov in predavateljev, praktičnem delu izobraževanja, partnerskem in poslovnem okolju naše fakultete, zaposljivosti diplomantov in poudarili prednosti študija na MLC Ljubljana.

Vašo udeležbo preprosto potrdite  s prijavo preko spodnjega obrazca ALI s sporočilom na INFO@MLCLJUBLJANA.COM.

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana!

 

  * Označena polja so obvezna.


  Dscf2623

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis