Informativni dan VS tudi v novembru 2022 - MLC

Informativni dan VS tudi v novembru 2022

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na novembrskem info dnevu za visokošolski program Management in pravo v četrtek, 10. novembra 2022 ob 16. uri.

Tako boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, še vedno pa se nam lahko pridružite že sedaj in takoj začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi.

To pa še ni vse – ne zamudite priložnosti in pri šolnini privarčujte – za vaše zanimanje za študij, ki ga izkažete do konca novembra 2022, vam namreč podarimo darilni bon Black Friday, ki ga uveljavite pri plačilu šolnine za vpis do konca decembra 2022 in tako prihranite 500 €.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete diplomirani(a) poslovni(a) pravnik(ca) in pridobite znanja in veščine vodij prihodnosti!

Spletna Stran Informativni Dan Oktober 2022 800x525

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis