Informativni dan za kandidate visokošolskega programa Management in pravo - MLC

Informativni dan za kandidate visokošolskega programa Management in pravo

Potrebujete za odločitev o študiju na MLC Ljubljana še nekaj dodatnih informacij?

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na zadnjem predpoletnem informativnem dnevu v torek, 7. junija 2022 ob 16. uri, kjer vam bomo predstavili visokošolski program Management in pravo na MLC Ljubljana in odgovorili na vaša vprašanja. PRIJAVE zbiramo preko spodnjega obrazca ali na info@mlcljubljana.com.

Prav tako se lahko dogovorimo za predhodni ONLINE (ali v živo) individualni razgovor, na katerem bomo vašim potrebam, predhodnemu izobraževanju in morebitnim že pridobljenim delovnim izkušnjam ustrezno prilagodili študijski načrt.

Z vpisom na MLC Ljubljana do konca junija 2022 prejmete darilni bon v vrednosti 200 €, ki ga lahko uveljavite pri plačilu šolnine – s tem si pravočasno zagotovite mesto v našem študijskem programu, saj se vpisna mesta že polnijo!

Ne odlašajte, pa naj gre za izpopolnjevanje ali nov začetek – MLC Ljubljana je pravi naslov za vas!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Dscf2623

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis