Informativni dan za kandidatke in kandidate magistrskega programa Management in poslovno pravo - MLC

Informativni dan za kandidatke in kandidate magistrskega programa Management in poslovno pravo

Vljudno vabljeni na informativni dan v četrtek, 27. februarja 2020 ob 17. uri, ki smo ga namenili le kandidatom magistrskega programa Management in poslovno pravo.

Magistrski študijski program je posebej prilagojen za vse, ki se srečujejo s problemi vodenja in podjetniškimi pravnimi problemi, pa s pravnimi vprašanji in problemi managementa še niso bili seznanjeni v dodiplomskem izobraževanju. Na ta program se tako vpisujejo diplomanti tehničnih, filozofskih, medicinskih, zdravstvenih, naravoslovnih, umetniških in drugih programov, zato vabljeni prav vsi, ki vas zanima moderen interdisciplinarni študij managementa in poslovnega prava za podjetnike in managerje.

 

Predstavili vam bomo študij na MLC Ljubljana in z veseljem odgovorili na vaša vprašanja.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete magistrica (magister) managementa in poslovnega prava!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis