Informativni dan za magistrske študente tudi v aprilu - MLC

Informativni dan za magistrske študente tudi v aprilu

Obiščite nas na aprilskem informativnem dnevu (V ŽIVO ali ONLINE) in prejeli boste vse potrebne in pomembne informacije za odločitev o nadaljevanju študija na MLC Ljubljana, prav tako pa se nam lahko pridružite že v marcu in začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi takoj.

 

Informativni dan bo v sredo, 6. aprila 2022 ob 17. uri.

 

Do konca marca pa za izkazano zanimanje za študij prejmete darilni bon v vrednosti 400 €, ki ga z vpisom na MLC Ljubljana uveljavite pri znižanem plačilu šolnine.

Vašo udeležbo na informativnem dnevu preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ali na INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za magistrski program in si pravočasno zagotovite povabilo s ustrezno povezavo in ostale informacije v zvezi z dogodkom.

Pomladni pozdrav iz MLC Ljubljana!

 


15.03.2022 Mlc Dizajn Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis