Ne spreglejte ugodnosti do konca marca 2022 - MLC

Ne spreglejte ugodnosti do konca marca 2022

Vsi tisti, ki ste zamudili našo decembrsko akcijo za zgodnje vpise, ne spreglejte ugodnosti v času glavnega vpisa na MLC Ljubljana do konca marca 2022.

Od 1. januarja do 31. marca 2022 vas ob vpisu v visokošolski ali magistrski študijski program Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana čaka darilni bon v vrednosti 400 €, ki ga uveljavite za znižano plačilo šolnine, obenem pa si pravočasno zagotovite tudi rezervacijo mesta v skupini za študijsko leto 2022/23.

Darilni bon prejmete z oddajo spletnega obrazca »zanimanje za študij« ali nam pišite na info@mlcljubljana.com, lahko pa nas pokličete tudi na 051 664 405, kjer smo vam z veseljem na voljo za ostale informacije v zvezi z vpisnim postopkom in študijem na MLC Ljubljana.

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na MLC Ljubljana!

Bon V Vrednosti Do Konca Marca 1 Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis