Informativni dan za magistrski program Management in poslovno pravo - MLC

Informativni dan za magistrski program Management in poslovno pravo

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na novembrskem info dnevu za magistrski program Management in poslovno pravo v četrtek, 17. novembra 2022 ob 17. uri.

Tako boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o nadaljevanju študija na MLC Ljubljana, še vedno pa se nam lahko pridružite že sedaj in začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi takoj. To pa še ni vse – ne zamudite priložnosti in pri šolnini privarčujte – za vaše zanimanje za študij, ki ga izkažete do konca novembra 2022, vam namreč podarimo darilni bon Black Friday, ki ga uveljavite pri plačilu šolnine za vpis do konca leta 2022 in tako prihranite 500 €.

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da osvojite znanja in veščine managementa in poslovnega prava, potrebne za uspešno vodenje ljudi v prihodnosti  in postanite magister(ica) managementa in poslovnega prava!


4.11.2022 Mlc Info Dan November Novica Copy

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis