Informativni dan za visokošolski program Management in pravo tudi v oktobru - MLC

Informativni dan za visokošolski program Management in pravo tudi v oktobru

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na info dnevu za visokošolski program Management in pravo v sredo, 19. oktobra 2022 ob 16. uri na MLC Ljubljana.

Prejeli boste vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana, lahko pa se nam pridružite že sedaj in začnete s predavanji in drugimi študijskimi obveznostmi kar takoj.

Vašo udeležbo na dogodku preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega prijavnega obrazca.

 

Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, da postanete diplomirani(a) poslovni(a) pravnik(ca) in pridobite znanja in veščine managementa in prava, ki so potrebna za uspešno vodenje ljudi v prihodnosti!

 

  * Označena polja so obvezna.


  Dscf2379

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis