Izr. prof. dr. Aleksij Mužina na rekreativnem kolesarskem maratonu v Dolomitih - MLC

Izr. prof. dr. Aleksij Mužina na rekreativnem kolesarskem maratonu v Dolomitih

Izr. prof. dr. Aleksij Mužina bo eden izmed  letošnjih 12.000 kolesarskih navdušencev in izbrancev, ki bodo 4. julija 2021 sodelovali na največjem, najlepšem in najtežjem rekreativnem kolesarskem maratonu na svetu v čudovitih južnotirolskih Dolomitih. Začetek tega že 34. maratona je ob 6.30 uri v mestu La Villa (Alta Badia), neposredni televizijski prenos pa bo omogočala italijanska RAI 2.

Več informacij na https://www.maratona.it/en/.

Srečno, držimo pesti!

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis