Izšel je nov učbenik "Izbrana poglavja managementa" - MLC

Izšel je nov učbenik “Izbrana poglavja managementa”

Založba MLC Ljubljana je v septembru izdala nov učbenik z naslovom Izbrana poglavja managementa, avtorja izr. prof. dr. Zorana Vaupota.

Izbrana Poglavja Managementa Naslovnica

S ciljem ponuditi gradivo z zaokroženo obravnavo temeljnih vsebin sodobnega managementa in z zadostnimi podrobnostmi je učbenik zastavljen s strukturo, ki vključuje izbrana poglavja managementa (Temelji managementa, Strateški management, Mednarodni management in Management sprememb) ter navedbo uglednih avtorjev in njihovih referenčnih del kot virov za dodatno, bolj poglobljeno seznanitev s področji po izbiri uporabnikov.

 

Učbenik lahko naročite preko spletne strani ZALOŽBE MLC Ljubljana.

 

Vabljeni k branju!

 

Iz recenzije:

 

Učbenik predstavlja prepotrebno študijsko gradivo oz. koristno branje za:

1.   magistrske študente s področij ekonomije, managementa in poslovnih ved, ki se na te študije vpisujejo s predizobrazbo z drugih področij izobraževanja in jim navadno primanjkuje temeljnega znanja iz managementa;

2.   dodiplomske študente prej omenjenih področij, saj ponuja strnjen, toda celovit pregled najpomembnejših področij managementa;

3.   vodilne in vodstvene delavce na vseh ravneh vodenja za strnjeno pridobitev oz. osvežitev temeljnih paradigem managementa ter usvojitev in širjenje slovenske terminologije na tem področju;

4.   dijake višjih letnikov, ki se zanimajo za študij ekonomije, managementa oz. poslovnih ved;

5.   pedagoške delavce na visokošolskih zavodih kot vir pri oblikovanju in izvedbi predmetov z vključenimi vsebinami s področij ekonomije, managementa in poslovnih ved;

6.   coache, mentorje in svetovalce, ki delujejo na področju vodenja (na primer start-up mentorji, coachi vodjem …) za krepitev kompetence funkcionalnega zavedanja na področju managementa.

Danijela Brečko

 

 

 

 


Photo Of Concentrated Readhead Bearded Student, Preparing For Un

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis