Izšla je znanstvena monografija "Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja" - MLC

Izšla je znanstvena monografija “Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja”

MLC Ljubljana je v novembru izdala znanstveno monografijo z naslovom Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja.

Prispevki v znanstveni monografiji predstavljajo izbor prispevkov, ki analizirajo aktualno problematiko današnjega časa, digitalizacijo področij prava, managementa in visokega šolstva. Uredništvo monografije je prevzela red. prof. dr. Tatjana Devjak, kot avtorji so sodelovali predavatelji fakultete, vključena pa sta tudi dva prispevka magistrantk. Recenzenta monografije sta bila red. prof. dr. Ludvik Toplak s področja prava in red.prof. dr. Siniša Zarić s področja managementa.

Mlc Monografija CoverNamen znanstvene monografije z naslovom Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja je analizirati družbenopravne, managerske in osebne dejavnike, ki podpirajo digitalizacijo poslovanja, vodenje podjetja in zavodov s formalnopravno vidika, torej poznavanja zakonodaje in poslovanja. Med cilji monografije je tudi utemeljiti pomen učenja na daljavo ter skozi zgodovinski in pravni diskurz do današnjih dni analizirati, problematizirati in dograditi paradigme učenja in poučevanja na daljavo v visokošolskem prostoru tudi za naprej in ne le v izrednih razmerah, utemeljiti proces vseživljenjskega učenja in izobraževanja za pridobitev nove pismenosti in kompetenc za uspešno delovanje v spremenjenih družbenih, poslovnih in visokošolskih razmerah ter opozoriti na temne strani digitalizacije.

Na temo Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja bo 11. januarja 2022 organizirana tudi konferenca s predstavitvijo prispevkov vseh avtorjev.

Za nakup e-monografije kliknite TUKAJ in spremljajte našo spletno stran z informacijami glede konference.


Monografija Primer 1 Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis