Januarski info dan za visokošolski program s študenti MLC Ljubljana - MLC

Januarski info dan za visokošolski program s študenti MLC Ljubljana

Sreda, 12. januar 2022 ob 17. uri

 

Vljudno vas vabimo, da se nam pridružite na januarskem info dnevu, kjer vam bodo visokošolski program Management in pravo predstavili študenti MLC Ljubljana. Tako boste prejeli vse potrebne in pomembne informacije za dokončno odločitev o študiju na MLC Ljubljana iz prve roke, prav tako pa bomo z veseljem odgovorili na vsa vaša vprašanja.

Dogodka se lahko udeležite V ŽIVO na MLC Ljubljana (obvezen je pogoj PCT) ali ONLINE – vašo udeležbo preprosto potrdite s prijavo preko spodnjega obrazca ALI na INFO@MLCLJUBLJANA.COM,s pripisom za visokošolski program študija in izbranim načinom udeležbe ter si zagotovite ostale informacije.

Zimski pozdrav iz MLC Ljubljana!

 


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja


  Cover1 Novica

  Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

  Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

  Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

  Kontakt in vpis