Junijsko promocijsko predavanje na MLC Ljubljana - Delitev premoženja partnerjev, ko se zveza zaključi - MLC

Junijsko promocijsko predavanje na MLC Ljubljana – Delitev premoženja partnerjev, ko se zveza zaključi

Sreda, 14. junij 2023 ob 16. uri

 

Pogovarjali se bomo o:

  • Kako poteka delitev premoženja pri ločitvi zakoncev oz. zunajzakonskih partnerjev?
  • Kaj se upošteva pri delitvi premoženja ob ločitvi, ko se ugotavljajo deleži na skupnem
  • premoženju?
  • Kaj se zgodi, če zakonec zahteva, da ga drugi zakonec tudi po ločitvi preživlja, ker nima dovolj sredstev za preživljanje?
  • Kako zakonca oz. partnerja odgovarjata za skupne obveznosti pri delitvi premoženja po ločitvi?

 

V juniju bomo v okviru tokratnega promocijskega predavanja gostili doc. dr. Nano Weber, odvetnico, odlično predavateljico in članico akademske skupnosti naše fakultete.

Vljudno vabljeni na junijsko promocijsko predavanje, namenjeno kandidatom za študij na MLC Ljubljana, študentom in drugim, ki jih zanima naša tokratna tema, s pravnega področja. Dobimo se v sredo, 14. junija 2023 ob 16. uri, zato se pravočasno prijavite in nas obiščite na MLC Ljubljana.

Naj bo to priložnost, da se nam pridružite in se prepričate, na kakšen način potekajo predavanja in pobližje spoznate različne interdisciplinarne teme s področja managementa in prava, ki so del vsebin visokošolskega programa Management in pravo.

 

Vljudno vabljeni, da spremljate tudi naša naslednja mesečna promocijska predavanja, že naslednje bo na vrsti konec avgusta s temo s področja digitalnega poslovanja.

Udeležbo na predavanju prijavite preko SPLETNEGA OBRAZCA.

 

Vljudno vabljeni, da se nam pridružite na MLC Ljubljana!

Mlc Delitev Premozenja Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis