KONFERENCA: Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja III - MLC

KONFERENCA: Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja III

Vljudno vabljeni, da se udeležite znanstvene konference na temo »Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja III«, ki bo v sredo, 10. januarja 2024 potekala na MLC Ljubljana.

Konferenca bo potekala v živo ter bo zajemala predstavitve vseh sodelujočih prispevkov v istoimenski monografiji Pravo in management v pogojih digitalnega poslovanja III, ki bo izšla v januarju.

Ob konferenci bo izšel tudi Zbornik prispevkov iz konference, ki ga bodo udeleženci prejeli v elektronski obliki.

Udeležbo prijavite preko SPLETNEGA OBRAZCA.
Vljudno vabljeni!

Everyone Is Smiling And Listens. Group Of People At Business Conference In Modern Classroom At Daytime

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis