Kriza ne obstaja – samo nove priložnosti! - MLC

Kriza ne obstaja – samo nove priložnosti!

To je naslov februarskega spletnega predavanja Alumni kluba MLC Ljubljana, kjer bo govora o motivaciji in fokusu pri podjetniških idejah, o tem, kako graditi svojo razpoznavno blagovno znamko tako v medijih kot tudi na družbenih omrežjih in nasploh, kako uspeti v času krize. Predavala bo z mednarodno nagrado –  Lady of the Year, nagrajena podjetnica in lastnica PR AGENCIJE EKSKLUZIVNO, Kaly Kolonič, znana kot TOP PR & social media expert, coach in piarovka številnih domačih in tujih zvezd ter blagovnih znamk.

Prava tema ob pravem času, bi lahko sklenili, zato vljudno vabljeni člani Alumni kluba in tudi ostali študentje MLC Ljubljana, da se udeležite zanimivega predavanja!

 

 


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis