Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana - MLC

Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana

Vse člane Alumni kluba MLC Ljubljana in ostale diplomante ter magistrante naše fakultete vljudno vabimo na Letni zbor članov Alumni kluba MLC Ljubljana, ki bo v ponedeljek, 5. oktobra 2020, ob 18. uri in na katerem bomo v osrednjem delu načrtovali delo in aktivnosti za obdobje oktober 2020 – oktober 2021.

Zaradi trenutne situacije se srečanja lahko udeležite na sedežu fakultete MLC Ljubljana ali pa se nam pridružite preko video-povezave. Vaše prijave sprejemamo na e-naslov alumni@mlcljubljana.com, ob prijavi pa obvezno navedite, na kakšen način želite sodelovati.

Vljudno vabljeni in pozdrav iz MLC Ljubljana,

 

Marjanca Scheicher,

predsednica Alumni kluba MLC Ljubljana


Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis