Magistrski program - šolnina že od 207 € mesečno* - MLC

Magistrski program – šolnina že od 207 € mesečno*

Vljudno vabljeni v magistrski program Management in poslovno pravo na MLC Ljubljana ter pridobite veščine managementa in poslovnega prava že od 207 EUR mesečno* (* Izračun velja za plačilo na 36 mesečnih obrokov).

Za ostale informacije in pripravo ponudbe za financiranje študija smo vam z veseljem na voljo na info@mlcljubljana.com ali na telefonski številki 051 664 405.

Online pa nas lahko obiščete tudi na septembrskih online info dnevih, kjer vprašate in izveste več o študiju, ki je vreden vaše investicije.

Če iščete znanje, je izbira študija na MLC Ljubljana pravo ravnanje!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis