Majska Akademija SAP na MLC Ljubljana - MLC

Majska Akademija SAP na MLC Ljubljana

Zaradi velikega zanimanja in zaznanega večjega povpraševanja uporabnega poznavanja programskega orodja SAP, bomo v letošnjem letu organizirali Akademijo SAP tudi v maju.

Oglejte si termine majske Akademije SAP in si zagotovite cenovni bonus za prijave do 31. marca 2021. Mi vam ponujamo priložnost, od vas pa je odvisno, ali jo boste izkoristili in si s certifikatom SAP zagotovili konkurenčno prednost med iskalci kandidatov za zaposlitev v velikih in uspešnih podjetij, ki SAP uporabljajo.

Prijavite se preko PRIJAVNEGA OBRAZCA!

Vljudno vabljeni!

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis