Majski info dan za magistrski program Management in poslovno pravo - MLC

Majski info dan za magistrski program Management in poslovno pravo

Obiščite nas na MLC Ljubljana in prejeli boste vse potrebne in pomembne informacije o magistrskem programu Management in poslovno pravo, na majskem info dnevu z udeležbo v živo in tudi preko povezave.

Torek, 3. maj 2022 ob 17. uri

To pa še ni vse – za izkazano zanimanje za študij prejmete darilni bon v vrednosti 300 €, ki ga z vpisom na MLC Ljubljana do konca maja 2022 uveljavite pri znižanem plačilu šolnine.

Vašo udeležbo na Online info dnevu preprosto potrdite s prijavo na e-naslov INFO@MLCLJUBLJANA.COM, s pripisom za magistrski program in si pravočasno zagotovite ostale informacije.

 

Študirajte na MLC Ljubljana in postanite magister(ica) managementa in poslovnega prava!

 


Mlc Oglas Info Dan Maj Novica

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis