Marčevsko predavanje in druženje članov Alumni kluba MLC Ljubljana - MLC

Marčevsko predavanje in druženje članov Alumni kluba MLC Ljubljana

Včeraj, 9. marca 2022 smo se člani Alumni kluba MLC Ljubljana zbrali na zanimivem predavanju kolegice Danijele Miletić Petrić, študentke magistrskega programa Management in poslovno pravo, ki nam je svojo zanimivo življenjsko in karierno pot predstavila skozi predavanje z naslovom Vpliv študija na MLC Ljubljana na osebni razvoj ter moje delo v kardiologiji. Po zaključenem študiju varstvoslovja in kot diplomirana medicinska sestra, ki pri svojem delu s kardiološkimi bolniki uživa in ga opravlja nadvse odgovorno, je gostja tudi mati pet čudovitih otrok, ob tem pa tudi uspešno zaključuje magistrski program na MLC Ljubljana. »Naša« energična in vsestranska kolegica, pa ves čas razmišlja o novih projektih in pravi, da je treba verjeti vase in da je znanje tisto, ki ti ga res nihče ne more vzeti. Iskrena hvala Danijeli Miletić Petrić, ki smo jo z veseljem gostili v marcu, da je z nami delila svojo zgodbo o pogumu in vztrajnosti in vsi skupaj ji želimo veliko neustavljive življenjske energije tudi za naprej.

Vljudno vabimo tudi ostale članice in člane Alumni kluba MLC Ljubljana, da predstavijo svoje delo in dosežke na srečanjih v prihodnje, saj moramo biti ponosni na to, kar smo in kar počnemo – in prav je, da to delimo naprej!

Po koncu predavanja smo poklepetali in bili veseli, da smo se po dolgem času spet zbrali skupaj in si obljubili, da se srečamo že v naslednjem mesecu.


Alumni Mar2022

Z vpisom svojega e-naslova SOGLAŠAM, da ga MLC Fakulteta za management in pravo Ljubljana uporablja za informiranje o SPODAJ OZNAČENIH VSEBINAH, KI ME ZANIMAJO, in sicer do preklica moje odločitve:

Seznanjen/a sem, da imam pravico, da podano privolitev kadarkoli prekličem na sedežu podjetja ali preko elektronskega sporočila. Preklic ne vpliva na zakonitost obdelave osebnih podatkov na podlagi privolitve pred njenim preklicem.

Mailchimp uporabljamo kot našo tržno platformo. S klikom spodaj za naročnino potrjujete, da bodo vaši podatki preneseni na Mailchimp za obdelavo. Tukaj preberite več o postopkih zasebnosti podjetja Mailchimp.

Kontakt in vpis