Kontakt in vpis
Zapri

Kontakt in vpis

 • E: INFO@MLCLJUBLJANA.COM
 • M: 040 931 231 ALI 040 937 931
 • TEL: +386 (0)59 047 920

Kontaktirajte nas


  Visokošolski programMagistrski programDodatno izobraževanje

  *obvezna polja

  Mednarodna poslovna konferenca: VPLIV KORONAVIRUSA NA GOSPODARSKA GIBANJA V 2021

  V sodelovanju z mednarodnimi strokovnjaki in poslovnim partnerjem, družbo Bisnode Dun & Bradstreet smo pripravili mednarodno poslovno konferenco, ki se po vsebini nanaša na aktualna stanja, spremembe in pričakovanja v zvezi z vplivom koronavirusa na gospodarska gibanja v letošnjem letu.

  Konferenca je namenjena zlasti srednje velikim in velikim podjetjem, ki jih zanimajo  omenjena gibanja v posameznih gospodarskih panogah, povezani pojavi kot sta brezposelnost in inflacija, vpliv sprememb na finančne in davčne trge, trge surovin in na računovodske izkaze in tistim, ki jih zanima kako zagotoviti varno poslovanje podjetij tudi v času koronakrize. Vljudno vabljeni tudi predstavniki bank, ki jih zanima ocenjevanje bonitete podjetij ter notranji in zunanji revizorji,  ki na podlagi veljavne zakonodaje opravljajo revizijske preglede v podjetjih, bankah in hranilnicah. Predstavljena bo tudi uporaba stresnih testov v podjetjih in podjetniški praksi ter uporabna vrednost Bisnode stresnih bonitetnih ocen.

  Več informacij o programu, gostujočih predavateljih in prijavi na konferenco, si lahko ogledate TUKAJ. Mi pa smo vam z veseljem na voljo za ostale informacije na info@mlcljubljana.com.

  Vljudno vabljeni na MLC Ljubljana, na mednarodno poslovno konferenco VPLIV KORONAVIRUSA NA GOSPODARSKA GIBANJA V 2021, kjer ne smete manjkati!